Contact: info@connect-it.nl | Telefoon: 010 789 20 53

Onze visie

Bij Connect-it Telecom staan als onderdeel van de MOCO holding 3 kernwoorden centraal: Transparantie, Innovatie en Focus op partners door co-creatie. Oftewel onze leden en partners denken mee over ons merk en helpen met de opbouw hiervan.

INNOVATIE — het snel en creatief inspelen op nieuwe trends en de convergentie van ICT en telecom door direct na een succesvolle introductie van een innovatieve dienst welke aansluit op de specifieke behoeften van de door Connect-it Telecom te bedienen specifieke doelgroep(en) deze dienst ook zelf (of via een partner) aan te bieden. In de marketing en sales door nieuwe verkoopkanalen en manieren van communicatie in te zetten.

TRANSPARANTIE — de telecommarkt is ondoorzichtig, zowel de tarieven als de mogelijkheden. Connect-it Telecom onderscheidt zich in haar dienstverlening door heldere en inzichtelijke tarieven, diensten en adviezen.

CO-CREATIE DOOR HECHTE PARTNERSHIPS — als relatief kleine speler in de Telecom markt, heeft Connect-it Telecom ‘tentakels in de markt’ nodig welke enerzijds een toegevoegde marktwaarde hebben en aansluiten bij de strategie en diensten van Connect-it Telecom en anderzijds een groot bereik hebben binnen de door Connect-it Telecom specifiek te benaderen en geselecteerde doelgroepen. Hiermee is ze van toegevoegde waarde voor klanten en leveranciers.

TLN Mobile
Wireless Circle
Wireless Campus